Travtips och Andelsspel

En Guide för framgång på travbanan

Trav är en spännande sport där hästar tävlar mot varandra på en oval bana. För den som är intresserad av att satsa pengar på travlopp finns det flera strategier att överväga. I den här bloggartikeln kommer vi att utforska travtips och andelsspel, och ge dig insikter om hur du kan öka dina chanser att vinna.

Travtips

 1. Studera formen: Innan du satsar på ett lopp är det viktigt att studera hästarnas form. Kolla på deras senaste prestationer, träningsresultat och hur de har klarat sig på liknande banor tidigare.
 2. Känn till banunderlaget: Vissa hästar presterar bättre på olika underlag. Våt bana kan gynna vissa hästar medan andra trivs bättre på torr bana. Se över väderförhållandena och banunderlaget innan du lägger ditt spel.
 3. Lyssna på experterna: Det finns flera webbplatser och experter som ger dagliga travtips. Du kan hitta gratis travtips på sajter som MinAndel, Torpa Tips & Trav och Travcash. Dessa experter har god kännedom om hästarna och kan ge dig värdefulla insikter.

Andelsspel

Andelsspel är ett sätt att satsa tillsammans med andra spelare. Istället för att lägga ett enskilt spel kan du köpa en andel i ett större system. Andelsspel i korthet:

 • Riskdelning
  Genom att gå med i ett andelsspel minskar du din individuella risk. Om systemet vinner får du en del av vinsten.
 • Expertis
  Andelsspel kan vara baserade på experternas analyser. Du kan dra nytta av deras kunskap även om du inte är en expert själv.
 • Större insats
  Med andelsspel kan du satsa mer pengar än om du spelar enskilt. Det ger dig möjlighet att täcka fler hästar och öka dina chanser att vinna.

För att delta i andelsspel kan du besöka sajter som Travstugan eller ATG. Där kan du hitta olika system och välja det som passar dig bäst.

Tippa på V75

V75-tips är en av Sveriges mest populära travspel. Det är ett spel där du ska försöka pricka in vinnarna i sju utvalda lopp på en och samma tävlingsdag. Varje omgång har en jackpot, och om du lyckas med alla sju rätt kan du vinna stora pengar.

Inför varje V75-omgång publiceras en startlista med alla deltagande hästar och kuskar. Experter ger också sina tips och analyser för varje lopp. Du kan spela V75 direkt online hos ATG. Under tävlingen kan du följa loppen live och se uppdaterade resultat. Experter ger sina bästa spelidéer inför varje omgång. Till exempel kan de rekommendera en specifik häst som har goda chanser att vinna. Det är alltid spännande att se om deras tips stämmer!

Du kan hitta startlistor och tips på webbplatser som ATG, Alltomtrav.info och MinAndel.se. Efter omgången presenteras vinnande rader och utdelning.

  Så om du är intresserad av trav och spänning, ge V75 en chans – det är ett roligt sätt att följa loppen och kanske vinna stora priser