Tjäna pengar

Pengar är inte allt men medlet för att utvecklas och nå mål.pengar, sedlar i riksbankens valv

Det är ironiskt att när man som mest behöver pengar är det som ondast om dem. Och när man har en förmögenhet eller för den del är nöjd och glad med sin ekonomiska situation erbjuds enkelt möjligheter som man inte kanske inte vill utnyttja.

Ungdomar som tjänar pengar

I barndomen är du under föräldrarnas ansvar och du vad som ges är vad som finns. Minns det första arbetet du gjorde som ung. Kanske var det att tjäna pengar till ditt lag eller skolklass genom försäljning av Kakservice kakor. Eller att inventera ett lager åt inventera ett lager åt Coop Forum.

Ung i karriären och tidiga inkomster

I åldern när du just har utbildat dig och tagit dina första jobb är arbetsförmågan som störst och motivationen på topp. Efter några år kommer familjebildandet och livet går in i en fas då du är i behov av stora resurser. Boendet, med lägenhet, hus och det som följer med att få tillskott frestar på kassan.

Förvalta erfarenhet och position

Vid medelåldern, förhoppningsvis efter många framgångsrika år finns möjligheterna till att njuta av livet på behagligt sätt. Med erfarenhet kommer skicklighet i att manövrera situationer som tar dig mot nya framgångar utan till synes större ansträngningar.

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lämna ett svar